Ezeket a táborokat csak imádni lehet

Robotok a földön – és a levegőben

Az alábbi táborok rendkívül népszerűek: minden évben rengeteg gyerek vesz részt rajta, és nagyon szeretik. Mindhárom program kitűnő kikapcsolódási lehetőség nyárra, ahol szórakozva tanulhatsz.

Talán az egyik legizgalmasabb terület a robotok és a robotika világa. Kutass, fejlessz és oldd meg a felmerülő problémákat! Itt rengeteget tanulhatsz: belekóstolhatsz a programozásba, és különböző rendszerek fejlesztésében vehetsz rész. Minden, ami a kezed ügyébe kerül – LED-ek, kapcsolók, szenzorok, irányító áramkörök, motorok –, csak arra vár, hogy a szolgálatodba álljon. A tudás és a képzelet birodalma.

A nagyobb projektekben – hiszen ilyenek is lesznek a táborban – csoportokba szerveződve is módod nyílik dolgozni. Ez fejleszti a csapatmunkát és a szociális készségeidet is.

Te urald a robotokat!

 

Drónépítő tábor*

Nemcsak divatos, de rendkívül szórakoztató is a drónokkal való foglalkozás. A táborban mindent megtudhatsz a különböző fajtákról, a használatukról és az ehhez szükséges technológiáról. Egyéni és csoportos foglalkozások is vannak, hogy minden oldalról megismerhesd ennek a technikának a szép és nehéz oldalát is.

Fel a fellegekbe, nézz körül drónnal!

* Tíz év feletti gyermekeknek ajánlott.
 

A logika nem egyenlő a matematikával. Ha szeretsz gondolkodni, érdekelnek a kihívások, és kedveled a leleményes, frappáns megoldásokat, akkor is élvezni fogod a tábor minden percét, ha egyébként a matek nem tartozik a kedvenceid közé.

Válassz a lehetőségek közül, oldd meg a nem szokványos problémákat, versenyezz, találj ki új dolgokat, és azonnal kiderül, milyen a „logikád”! Szabadulószoba? Nem gond, ha megvan a megfelelő segítséged.

Oldd meg – logikával!
 

A programok helyszíne Kecskemét. A táborokat a PEOPLE TEAM szervezi.